Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wenche Myhre (68) har vært i musikk- og underholdningsbransjen i godt over 50 år, og kommende lørdag hedres hun og karrieren hennes i «Hver gang vi møtes».

Philip «Admiral P» Boardman har plukket frem den kjente låta «Vi lever», hentet fra Myhres 1982-plate med samme navn som lå syv uker på VG-lista.

Myhre forteller entusiastisk til TV 2 om hip hop- og reggae-artistens friske tolkning av låten hun fremdeles synger på konsertene sine.

– For en versjon han fikk til! Altså, den fikk virkelig en ny drakt. Jeg var spent på den. Jeg trodde at den skulle komme, men jeg lurte veldig på i hvilken versjon. Og så kommer Philip med den, og den passet jo veldig til hans person. Jeg tror han koste seg med den; jeg så det på ham. Det blir utrolig spennende å se hva folket føler om disse forvandlingene, sier Wenche Myhre.

Hedret Ravi sist uke

I og med at Myhre hylles, skal hun ikke fremføre noe selv, men i premiereprogrammet sist lørdag fremførte hun Ivar «Ravi» Christan Johansens «Bitelit». Ravi satte veldig pris på hennes versjon.

– Det kom virkelig ut av det blå. Det er en låt jeg er fornøyd med, kanskje ikke mest fornøyd med, men Wenche gjorde en mye bedre versjon enn meg! Utrolig fett lydbilde. Jeg tror jeg sa til henne at det var litt sånn pornofilmmusikk, litt sånn sleazy 70-tallssoul. Stemmen hennes kledde melodien mye bedre enn min. Da fikk «Bitelit» et nytt liv, fortalte Ravi til TV 2.

  • Se Wenche Myhre hedres i «Hver gang vi møtes» lørdag klokken 20.00 på TV 2
Vis flere
LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK