TV 2 Play
Min konto

Slik lager du Tore Pettersons panang gai

Her er oppskriften fra Kjendisrestauranten: 1 kg kyllingbryst 4 ss juice fra lime 4 ss thai fish sauce 1 ss sukker 4 ss thai red curry paste 1 boks kokosmelk 1 løk, i skiver 1 paprika, i skiver 1 potte koriander, hakket 1 ss ingefær, skrellet og revet 1 pakke sukkererter 1 pakke babymais 1 boks bambusskudd 1 boks ferdigskivet vannkastanjer 0,5 kg ris Skjær kyllingen i tynne skiver og sett til side. Bland sammen limejuice, fish sauce og sukker i en bolle og sett til side. Ha currypaste og en halv boks kokosmelk i gryta. Varm opp til det bobler lett, og du har fått rørt ut det meste av pasten i kokosmelken. Tilsett så resten av kokosmelken og løken. Kok opp og la det så småkoke 2 minutter. Tilsett limejuiceblandingen og kylling. Kok opp og skru ned varmen. La det så småkoke under omrøring i ca. 5 min. Tilsett koriander, ingefær, paprika, sukkererter, babymais, bambusskudd, vannkastanjer og sukkererter, og la det småkoke til kyllingen er gjennomkokt. Server med ris.

Publisert 6 år siden