Witherspoon vil ikke strippe

Hun kommer aldri til å kaste klærne foran kamera.

Skuespilleren og tobarnsmammaen sier det spesielt er hensynet til barna som gjør at hun synes det er upassende å vise seg naken på film. Hun sier følgende til Fox News, om eventuelle nakenscener:

– Jeg fikk mitt første barn da jeg var 23 år, så for meg er det utelukket. Jeg har alltid valgt roller med tanke på at jeg har en datter og et ansvar overfor henne – og verden for øvrig – som går på å presentere sterke kvinnetyper.

Så nakenscener blir det ikke. Men hun jobber gjerne mer med animasjonsfilm. Witherspoon er aktuell med filmen «Monsters vs. Aliens», der hun gir stemme til karakteren Susan; en kvinne som blir 15 meter høy og hjelper til med å redde jorda fra en invasjon av romvesener. Hun sier til Fox News:

– Det er definitivt morsomt arbeid å gjøre stemmejobb for animasjonsfilm. Du går inn og ser hvor mye du klarer å leve deg inn i en fantasi. For meg var det en fantastisk mulighet til å slå meg løs og oppføre meg som en femåring. Jo eldre jeg blir, jo mer går jeg i barndommen. Jeg har virkelig blitt veldig barnslig med årene. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2