BBC News:

Viste fingeren på direktesendt TV – nå blir hun hyllet

BBCs nyhetsanker Maryam Moshiri var ikke klar over at hun var på luften.

UHELDIG: Nyhetsanker Maryam Moshiri forklarer hva som skjedde da hun viste fingeren på nyhetssendingen til BBC. Foto: Skjermdump /TikTok
UHELDIG: Nyhetsanker Maryam Moshiri forklarer hva som skjedde da hun viste fingeren på nyhetssendingen til BBC. Foto: Skjermdump /TikTok

En video av nyhetsanker og programleder i BBC News, Maryam Moshiri (46), har gått viralt på sosiale medier denne uken.

Videoene er gjengitt fra kanalens nyhetsending, hvor man ser Moshiri vise fingeren til kameraet rett etter sendingens intro.

I klippet ser det ut til at Moshiri raskt innser at hun er på luften, og tar deretter hånden ned før hun leser opp nyhetene om Boris Johnson (59).

@dailymail I dont think we were meant to see that 😳 BBC News presenter Maryam Moshiri was caught putting her middle finger up to the camera while live on air #bbcnews #tvblooper #tvfail #newsbloopers #fyp #news ♬ original sound - Daily Mail

Nå beklager nyhetsankeret, og forklarer hva som skjedde.

– Jeg tullet rundt med kollegene

På X forteller nyhetsankeret at hun tullet med kollegene sine rett før sendingen.

– Jeg latet som at jeg telte ned mens regissøren telte ned fra ti til null, tillegg gjorde jeg det med fingrene for å vise tallet. Da vi kom til én snudde jeg fingeren som en spøk, og innså ikke at dette ble fanget opp på kamera, skriver hun i innlegget og fortsetter:

Satt ut på direkten

– Det var en intern spøk med kolleger, og jeg er så lei meg for at det ble sendt på lufta. Det var ikke min intensjon at det skulle skje, og jeg er så lei meg dersom jeg har fornærmet noen.

Blir hyllet

I etterkant har Moshiri blitt hyllet i kommentarfeltet.

«Unnskyldningen er avvist. Dette er det beste som har skjedd. Du bør bli forfremmet», skriver en følger.

«Ja til flere nyhetsankere som deg. Ps: du vil for alltid være en «meme»-legende på internett fra nå av», skriver en annen.

En tredje bruker skriver at det var strålende og at de «bør gjøre det til en del av sendingen hver time».

Rumpe-feil førte til tabbe på direkten