Vil gi sultne barn mat

Marcia Cross vil gjerne fronte kampen mot at barn går sultne i USA.

Hun har sagt ja til å være frontfigur for en ny kampanje i regi av Feeding of America, som tar utgangspunkt i at 36 millioner amerikanere lever i fare for å sulte – og at en tredjedel av dem er barn.

«Frustrerte fruer»-skuespilleren sier at hun føler sterkt for saker som dette, etter at hun selv ble mor. 46 år gamle Cross har tvillingdøtrene Savannah og Eden på to år.

– Det er virkelig smertefullt å tenke på at et barn går sultent. Nå når jeg selv er blitt mor, så er det å forestille seg at det var mine egne barn som sultet helt utenkelig i vår tid, sier hun i en presseuttalelse, gjengitt i People.

Tvillingdøtrene hennes har rikelig med mat – men slanke Marcia er svært nøye med hva de får lov til å spise: De vet kun om sunn mat.

– Jeg holder dem unna junkfood. De vet ikke om kaker, de har fått en bit av en organisk formkake på bursdagen sin, men det er ellers alltid sunn mat, sier hun.

Selv har hun sagt ja til å være talskvinne for en stor eplesausprodusent, som er sponsor for den nye matkampanjen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2