Vil du date en av disse på 5 i Uka? Meld deg på her!

5 I UKA er et helt nytt og spennende datingprogram på TV 2.

TV 2 søker single menn og kvinner, i alle aldre, som ønsker å finne kjærligheten.

Er du er lei av datingapper, sveipe høyre/venstre, det upersonlige og sliter med å møte den rette? Uansett om det er tid eller flaks det skorter på, står vårt dedikerte team klare for å hjelpe deg på vei.

MELD DEG PÅ HER!

I hver episode av 5 I UKA vil du få møte fem «friere», nøye utvalgt av vårt casting-team.

Disse fem «frierne» flytter inn hos deg i en liten uke for å bli bedre kjent innenfor spennende og nære rammer. Dette blir gøy!

Du er i førersetet og skal fortløpende sende hjem en etter en, helt til du står igjen med den som forhåpentligvis er den rette.

Dette vil bli et morsomt lite eventyr du kan ta med deg på veien, og kanskje treffer du ditt livs kjærlighet.

TV 2 søker både velgere og «friere» som ønsker å finne kjærligheten, men allerede nå er det klart hvem de første velgerne er.

Disse er klare for å finne kjærligheten:

Gurly er 57 år og bor i Oslo. Hun er en selvstendig, spontan, spirituell og kreativ dame, som er glad i å meditere, gå tur, reise og skape ting med hendene. Gurly har tre barn og fem barnebarn, som hun tilbringer mye tid med.

Nå er hun på utkikk etter en mann med god humor, som er trygg på seg selv og som hun kan utvikle noe magisk med.

KLAR FOR DATING: Gurly
KLAR FOR DATING: Gurly

Øystein (35) fra Oslo, jobber som frilanser og høgskolelektor. Nå skriver han en bok om å finne sin indre stemme. Øystein er lidenskapelig opptatt av livet, og hvordan alt henger sammen. Han elsker å reise, oppdage nye steder og er glad i å være ute i naturen.

Nå søker Øystein en som han kan oppleve hverdagseventyr med, som er glad i livet, er nysgjerrig og glad i gode samtaler.

KLAR FOR DATING: Øystein.
KLAR FOR DATING: Øystein.

Bård er 50 år og bor i Oslo. Han er sporty, allsidig, sosial og omsorgsfull. På fritiden liker han å holde seg aktiv og løper mye i skog og mark.

Han har to voksne døtre og er selvstendig næringsdrivende. Bård er en engasjert fyr, som liker å lage mat og er opptatt av hverdagsromantikk. Han ser etter ei som deler hans aktive livsstil, er utadvendt og som er klar å finne på spennende ting sammen.

KLAR FOR DATING: Bård.
KLAR FOR DATING: Bård.

Yrja Oftedahl (32) fra Stavanger jobber som podcaster og foredragsholder, og liker å holde seg aktiv på fritiden. Yrja er en sprudlende, nysgjerrig og sosial jente, som er glad i utfordringer og liker å gå utenfor sin komfortsone.

32-åringen er lei av å være alene og er nå klar for å dele hverdagen med en som er aktiv og sosial og som har lyst til å være med på nye eventyr.

KLAR FOR DTAING: Yrja.
KLAR FOR DTAING: Yrja.

Stian Prøitz er en mann på 30 år med god humor og mye omsorg for andre. Han jobber som helsefagarbeider, og utenfor jobb er han glad i å spille både håndball og volleyball.

Han ser etter en mann han kan dra på livets eventyr med og dele hverdagen med. Er det deg, kanskje?

KLAR FOR DATING: Stian.
KLAR FOR DATING: Stian.

Vil du date en av disse, eller ønsker du selv å være en av de som får velge blant «friere»? MELD DEG PÅ HER!

Mer innhold fra TV 2