Vennene betror alt til Scarlett

Scarlett Johansson er førstevalget når vennene trenger en Klara Klok å betro seg om sine kjærlighetsproblemer til – fordi hun alltid er villig til å lytte og være ærlig.

– Vennene mine og jeg snakker om forhold, og jeg overanalyserer antakelig alt. Men jeg kommer vanligvis tilbake til det samme: «Blir du gal av en person, eller vedkommende får deg til å tvile på deg selv, så kvitt deg med ham», sier den 24 år gamle filmdivaen.

Selv giftet hun seg i fjor med kollegaen Ryan Reynolds, etter tidligere å ha vært koblet til navn som Benicio del Toro, Jared Leto, Justin Timberlake og Josh Hartnett.

Forhold som har gått i vasken har lært Scarlett noe, sier hun i et intervju med Daily Mirror: – Jeg fikk noe ut av dem, jeg lærte noe om meg selv – og jeg føler meg som en som klarer å overleve.

Vakre Scarlett – som er Woody Allens nye muse – hevder videre at hun gleder seg til alderen setter sine spor, fordi da vil det åpne seg en ny rolleverden for henne. Hun mener kvinner i tjueårene blir satt til å spille søte, overfladiske, naive rollefigurer, og at det først er i trettiårene at de får roller med litt mer «kjøtt på beina»:

– Da spiller de mødre og koner og kvinner som har vært gjennom et liv. Jeg ser fram til å ha hatt mer livserfaring som jeg kan bruke i rollene, sier hun. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2