Vanessa har ingen giftetanker

High School Musical-kjærestene Vanessa Hudgens og Zac Efron er et av Hollywoods heteste unge par, men å gifte seg og slå seg til ro er nederst på listen hennes.

– Jeg synes giftermål og det å få familie er flott, men jeg er så fokusert på karrieren min akkurat nå at det er det siste jeg egentlig tenker på, sier hun til People.

20 år gamle Vanessa Hudgens har ny film på gang, «Bandslam», en film om en mangfoldig studentgjeng som danner et eklektisk band, og der hennes rolle er en stille, sky jente – langt forskjellig fra Gabrielle i «High School Musical»-filmene. Det liker Hudgens:

– Det beste ved å være skuespiller er det å spille ulike karakterer. Jeg vil gjerne prøve meg på en musikal senere, bare jeg har kommet meg videre til et visst punkt, og kommet meg på vei med skuespillerkarrieren. Da kommer jeg tilbake, fordi det er der jeg vokste opp – i musikaler.

I en annen film, «Sucker Punch», spiller hun en plaget pike som er låst vekk av sin onde stefar. Den mangfoldigheten liker hun, selv om medvirkningen i filmer for et voksent publikum gjør den unge fansen kan bli skuffet.

– Det er flatterende at barn ser opp til meg i rollen som Gabrielle. Men når det kommer til stykket, vil jeg gjøre ting som er mer spisset til, så noen av ungene ikke får sett dem. Det er viktig å prøve ut ulike ting og ikke stivne i samme rutiner. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2