– Usher tar ut skilsmisse

Artisten Usher skiller seg fra sangeren Tameka Foster, etter at de to skal ha levd atskilte liv det siste året.

Torsdag kom skilsmissesøknaden inn til en domstol i Atlanta, skriver amerikanske In Touch Weekly. Usher og Foster har vært gift i to år, men skal altså ha hatt lite kontakt det siste året.

– Ushers fremste bekymring er barna. Han er en svært dedikert far og vil gjøre det som er best for dem, sier en venn av paret til In Touch Weekly. Paret har to små barn sammen; Usher Raymond V (18 måneder) og Naviyd (6 måneder).

På nyåret benektet parets talspersoner at det var dårlig stemning mellom dem, etter at Foster angivelig ble bedt om å holde seg hjemme mens Usher spilte inn et nytt album. Han reiste til Las Vegas men forlangte angivelig at kona og de to små sønnene holdt seg unna.

– Tameka er virkelig opprørt over at hun ikke ble spurt om å komme til Vegas i desember da han dro for å arbeide på sitt neste album, uttalte en kilde til New York Post i februar.

Usher var raskt ute med å avsanne meldingen og en talsmann for paret uttalte følgende: – Usher og Tameka har et godt forhold og hun forstår de kravene han har når det gjelder plateinnspillingen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2