Tyson i bråk med fotograf

Mike Tyson og en nærgående paparazzifotograf forteller to helt forskjellige historier om bråket på Los Angeles-flyplassen onsdag.

Kjendisfotografen hevder at den tidligere bokseren slo til ham så han falt i bakken og fikk et kutt i pannen. Tysons pressetalskvinne sier derimot at paparazzifotografen opptrådte så aggressivt og provoserende, at Tyson følte han måtte beskytte sitt 10 måneder gamle barn og at det dreier seg om «selvforsvar».

– Det er mange forskjellige sider av denne historien. Noen vitneutsagn støtter Tysons versjon, andre støtter fotografens fremstilling, sier sersjant Jim Holcomb, talsmann for flyplasspolitiet på Los Angeles International Airport til AP.

Mike Tyson ankom LA-flyplassen fra Europa, og skulle videre til Las Vegas i følge med sin kone og deres 10 måneder gamle barn. Den store Los Angeles-flyplassen er et yndet sted for paparazziene, som slår seg til der for å fotografere kjendiser på reisefot.

Den angjeldende fotografen skal ha terget Tyson – og slått til ham – for å få et «bedre motiv», ifølge LA Times. Tysons advokat David Chesnoff kaller disse fotografene for «meningsløst aggressive» og sier han vil anbefale sin klient å gå til sak.

Siden hendelsesforløpet er uklart og begge parter ønsker å gå til sak mot den andre, ble Tyson arrestert og forhørt, før han ble sluppet ut mot kausjon. Fotografen ville ifølge Holcombe gå gjennom samme prosess når han ble utskrevet fra sykehuset. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2