
Skal du lage kalkun i jula? Da bør du lese dette først!
TV 2 HJELPER DEG: Mange spiser kalkun minst én gang i løpet av jula, men hvordan får man egentlig kalkunen perfekt? Og hva bør man egentlig ha ved siden av? Her er ekspertenes beste kalkuntips.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Jula og nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, og for mange betyr det kalkun på middagsbordet. Å tilberede en hel kalkun er imidlertid ikke enkelt. Derfor har vi fått ekspertene til å komme med sine beste tips.Ekspertene, matfaglig rådgiver i MatPrat, Britt Marlene Kåsin, og God morgen Norges Wenche Andersens første tips er kanskje det aller viktigste, og muligens det flest av oss bommer på: Start tidlig nok!De aller fleste kalkuner kommer nemlig frosne, og bør tines over tid.
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert