VINNER: Herman Flesvig fikk publikumsprisen under utdelingen av Gullruten 2022 i Grieghallen. Foto: Bjørnar Morønning / NTB
VINNER: Herman Flesvig fikk publikumsprisen under utdelingen av Gullruten 2022 i Grieghallen. Foto: Bjørnar Morønning / NTB

Tok ut nesten en million mer i lønn

Suksessen fortsetter for Herman Flesvigs selskap – også økonomisk.

Herman Flesvig vant nylig publikumsprisen under Gullruten. 30-åringens fremgang belønnes ikke bare med lovord og priser, men også i rene kroner.

Hans selveide selskap Flesvig underholdning AS betalte ut 2,52 millioner kroner i lønn i 2021, viser årsregnskapet. Det er vesentlig mer enn året før, da det ble betalt ut 1,66 millioner kroner i lønn.

Totalt hadde selskapet snaut 2,9 millioner kroner i inntekter i fjor, noe som er drøyt 200.000 mer enn i 2020. Ifølge regnskapet har selskapet tre årsverk.

– Vi har ingen kommentar, sier Flesvigs manager Laila Robe til TV 2.

På grunn av den økte lønnskostnaden, endte selskapet 322.000 kroner i minus i fjor. Flesvig underholdning AS har en egenkapital på 103.000 kroner, etter en pluss på 454.000 kroner i 2020.

Tidligere denne uken skrev Kampanje at Flesvigs kontrakt med NRK ikke er fornyet. Dette skyldes at Flesvig selv ønsker å stå friere i valg av fremtidige prosjekter.

- Først og fremst så er det viktig å presisere at Herman ikke har brutt med NRK, men som underholdningsredaktør Charlo Halvorsen har uttalt så er det enighet om en mye løsere tilknytning enn tidligere, sier Flesvigs manager Laila Robe til Kampanje.