NYGIFT: Norske Frida Aasen er nå gift med italienske Tommy Chiabra. Her avbildet sammen under Venice Film Festival i 2021. Foto: PA Photos
NYGIFT: Norske Frida Aasen er nå gift med italienske Tommy Chiabra. Her avbildet sammen under Venice Film Festival i 2021. Foto: PA Photos

Supermodell Frida Aasen har giftet seg

GOD KVELD NORGE (TV 2): Den norske modellen og Italienske Tommaso Chiabra (36) har gitt hverandre sitt ja.

Nyheten deler Frida Aasen (27) i en rekke stories på Instagram-profilen sin.

Vielsen fant sted i Portofino, samme sted som paret forlovet seg. I 2021 annonserte de forlovelsen på Instagram med flere bildedryss og videoer.

Luksusliv

Det ble først kjent at Aasen og Chiabra datet i 2020, da Aasen la ut et bilde på Instagram hvor hun gratulerte sin utkårede på hans bursdag med bildeteksten: «min elskede», ifølge Se og Hør.

Under koronapandemien kunne Aasen dele med følgerne sine at hun tilbrakte karantenetiden i Monaco med kjæresten.

Chiabra er forretningsmann og grunnlegger av yacht-selskapet «Royal yacht supplies». Paret legger stadig ut romantiske og luksuriøse innlegg på instagram.

Italieneren har tidligere vært mye omtalt i internasjonale medier da han datet superstjernen Selena Gomez og «Gossip girl»-skuespiller Jessica Szhor.

Historisk

Allerede som 14-åring ble Aasen oppdaget av modellagenten Donna Ioanna.

Da God kveld Norge snakket med Aasen i 2020, fortalte sørlandsjenta at hun ble oppsøkt av Ioanna på et kjøpesenter i Kristiansand.

– Det er rart å tenke på nå, for det er så lenge siden, sa Aasen.

Siden den gang har 27-åringen blitt historisk som den første norske modellen som har gått på catwalken for «Victoria's secret fashion show» i 2017.

Modellen gikk for den verdensberømte undertøysgiganten for andre gang i 2018, hvor hun delte scenen med superstjerner som Gigi Hadid og Kendall Jenner.

I 2021 tok Victoria's secret farvel med både «englene» og moteshowet til fordel for en ny markedsføringsmodell.

– Det trengtes litt mer mangfold i det showet, og det tror jeg folk nå har sagt fra om. Så det synes jeg bare er bra, sa Aasen til God kveld Norge.