Spellings mor fikk invitasjon

Tori Spelling og hennes mor Candy Spelling har ikke vært på talefot de siste par årene. Men lørdag bestemte Tori seg for å rekke ut en hånd.

Hun inviterte moren til sin datter, Stella, sin første bursdagsfest. – Hun ville gi Candy en sjanse til å se barnebarna. Det var datterens første bursdag og hun ville at moren skulle være der, sier en kilde nær Tori Spelling til magasinet People.

Men Candy dukket aldri opp, og kilden forteller videre: – Tori visste ikke hvordan landet lå før etter festen. Hun ventet på at moren skulle dukke opp, men det endte altså med at hun ikke kom.

Candy Spelling unnskylder sitt fravær med at bursdagspartyet ble filmet for datterens TV-serie «Tori & Dean: Home Sweet Hollywood». Hun ville ikke at deres gjenforening skulle filmes, og sier at hun informerte datteren om sin avgjørelse i god tid. – Candy var så glad for invitasjonen. Men da hun fant ut at bursdagen skulle filmes for TV-serien, var saken klar, sier mor Spellings talsperson ifølge People.

Candy skal ifølge kilder ha fått forsikringer om at hun slett ikke behøvde å vise seg foran kamera, og ifølge talspersonen hennes var det et stort dilemma for henne hvorvidt hun skulle møte opp – eller ikke. Til slutt skal hun ha sendt datteren en e-post lørdag morgen, der hun ba om å heller få møte datteren og familien hennes i en mer privat setting.

Det var en overdådig feiring Candy Spelling gikk glipp av. Tori og ektemannen Dean McDermott hadde invitert 100 gjester til en storslagen fest med eget band, ponnier til å ri på og insektutstilling – for å nevne noe. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2