– Spears tilbake til eksen

Britney Spears skal ha gjenopptatt sin romanse med eksen, Jason Trawick.

Sangeren og Jason, som brøt med hverandre i august etter å ha vært sammen i fem måneder, ble sett mens de kysset og koste seg i hverandres selskap i California tidligere denne måneden.

– De har vært mye sammen. Britney savnet Jason så mye da de var fra hverandre. De snakket nesten ikke sammen. Nå har han tenkt å følge henne når hun skal turnere i Australia neste måned, sier en kilde til den ikke alltid like pålitelige avisa National Enquirer.

Britneys far Jamie – som tar seg av forretningene hennes etter hennes sammenbrudd i fjor – skal ha bidratt til at de to har funnet tilbake til hverandre. Han skal ha funnet det tungt å se sin 27 år gamle datter sønderknust etter bruddet, og spurte Jason om å gi forholdet en ny sjanse.

– Jamie var virkelig urolig for Britney. Hun hadde mye fri når hun ikke turnerte, og var ensom. Da Jason fikk høre det, kom han til unnsetning. Han bryr seg virkelig om Britney og vil ikke at hun skal bli såret, sier en annen kilde.

Men Jason Trawick føler seg angivelig ikke klar til å slå seg til ro, og han skal ha fortalt Britney at han vil gå ut med andre.

– Han vil at hun skal vite at han ikke er helt klar enda. Ja visst går de ut sammen, men det er ikke utelukkende bare dem. Britney liker det ikke, men hun tar det hun kan få, sier en kilde. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2