Spears dumpet av kjæreste

Britney Spears har fått fyken av kjæresten Jason Trawick – fordi han følte seg presset til å fri til henne.

Trawick skal ha gjort det slutt etter at det ble klart at Spears, som har sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2) med eksmannen Kevin Federline, var desperat etter å gifte seg med ham.

– Det ble bare for raskt for Jason. Han likte ikke presset Britney og familien hennes la på ham for at han skulle sette en ring på fingeren hennes. Han sa til Britney gjentatte ganger at han ikke ville gifte seg, men hun nektet å tro på ham. Hun trodde hun kunne forandre meningen hans ved å få barn med ham. Jason sa til Britney at han trengte tid for å komme seg ut av forholdet. Hun er sønderknust, sier en kilde til det ikke alltid like etterrettelige magasinet National Enquirer.

Det ble nylig hevdet at Spears var så oppsatt på å gifte seg med Trawick at hun hadde planlagt å konvertere til jødedommen for hans skyld.

Den 27 år gamle stjernen ble fotografert mens hun gikk med et halsbånd med en David-stjerne da hun nylig var på verdensturné og at hun til og med tok kontakt med en rabbiner for å få hjelp til å studere trosretningen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2