– Sopranos blir film

– Vi har blitt enige. Det er for mange løse tråder som må knyttes sammen, sier Tony Sirico (66) til Aftonbladets Nöjesbladet.

Det er ingen liten nyhet mannen bak karakteren Paulie «Walnuts» Gualtieri offentliggjør til Nöjesbladet. Siden siste avsnitt av «Sopranos» ble sendt i USA 10. juni 2007, har spekulasjonene gått verden over: Døde Tony Soprano virkelig i siste scene, da TV-ruten plutselig gikk i svart? Og var dette virkelig siste kapittel i mafiasåpen? Nå ser det altså ut til at svaret på begge spørsmålene er nei. Det hevder i alle fall Sirico, som sier at det blir ikke bare en film – men to.

– Ja, jeg skulle tro at vi drar i gang om noe sånt som halvannet år. Mange ting var uløst da serien la ned, og mellom deg, meg og Sverige: Vi har tenkt å løse dem. Akkurat nå holder David Chase (Soprano-skaperen) på med en annen HBO-serie, men når han er ferdig med den, setter vi i gang, sier han.

Og han legger altså til at det kan være duket for hele to langfilmer med Sopranos-universet, og at den første filmen skal i innspilling mot slutten av 2010.

Foreløpig er det ikke skrevet noen kontrakter på filmene, men ifølge Tony Sirico finnes det en muntlig avtale mellom de fem tyngste i Sopranos-universet: James Gandolfini, Edie Falco, Steven van Zandt, David Chase og ham selv.

Og på spørsmålet om Tony Soprano fortsatt lever, sier han: – Han er ikke død. Ikke Paulie heller... David tok aldri livet av Silvio heller. Han lå på sykehus da serien sluttet, og du kan være sikker på at han er våken når filmen kommer på kino. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2