En bit av norge:
Slik lager du deilige kjøttgryter fra Dovrefjell
Andreas lager ulike gryteretter som smaker helt vidunderlig - på begge sider av Dovrefjell. Her finner du oppskriftene på kjøttgrytene,så da er det bare å prøve selv!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Kjøttgryte Dette er gryteretten lagde Andreas på Oppdal, etter et inspirerende besøk hos eks-soldaten Lars Erik Megarden, som nå hadde tatt over familiegården og drev med storfe.Teknikken er enkel og ganske genial: Alt gjøres i en gryte, og man får bruning og langsomsteking i én prosess.(6-7 pers)1,5 kg høyrygg av storfe, i biter1 løk, hakket3-5 fedd hvitløk, hakket2 gulrøtter, hakketolje
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert