«Skafferiet»-Charlottes deilige bringebærdessert
Denne sommerlige desserten bruker du bare noen få minutter på å lage.
Charlotte Holberg Sveinsen (38) er gründer og eier av kafeen og landlivsbutikken «Skafferiet», som er lokalisert på Helgøya midt i Mjøsa.
Her er oppskriften på hennes sommerlige bringebærdessert med krem:
Ingredienser
Til 4 porsjoner trenger du:
- 1 ss vaniljesukker
- 1 dl melis
- ca 400 g bringebær
- 1 boks kremfløte
- 4-5 havrekjeks, eller annen kjeks du måtte ha stående
Slik gjør du
- Pisk fløte til myk krem. Bland inn vaniljesukker.
- Mos sammen bringebær og melis i en blender.
- Bland alt lett sammen i et glass eller en skål.
- Server med knuste kjeks og masse bringebær, og dryss gjerne over et lite lag melis.

Gazpachiosuppen for varme, late sommerdager

Slik lager du «brødfisk» (!)
Artikkelen er oppdatert