PROGRAMLEDER: Simon Nitsche blir programleder for ny TV 2-satsing. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2
PROGRAMLEDER: Simon Nitsche blir programleder for ny TV 2-satsing. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2

Simon Nitsche skal lede ny TV 2-satsing

Skal vi danse-vinner Simon Nitsche (30) blir programleder for det nye TV 2-programmet «I fyr og flamme».

Simon Nitsche (30) har jobbet som reporter og anker i TV 2 Sporten siden 2018 og frem til mars i år. I fjor gikk han til topps i «Skal vi danse», sammen med dansepartner Helene Spilling (25).

Nå vender han tilbake til skjermen – som programleder i ny TV 2-satsing.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Simon hjertelig velkommen tilbake – nå som programleder. Simon skal lede det nye humorprogrammet «I fyr og flamme», og vi gleder oss til å se ham blomstre i programlederrollen, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Nitsche gleder seg til den nye rollen, og føler på en stor tillitserklæring fra kanalen.

– Det blir stort å lede et underholdningsprogram på TV 2. Det er en tillitserklæring, og det er hyggelig at det er flere enn mamma som har troa. Jeg gleder meg, sier Nitsche.

«I fyr og flamme» er et underholdningsprogram der tre kjendisduoer påstår at de har gjennomført de villeste, rareste og mest vågale utfordringene – og dokumentert alt på video. Det er bare en liten ting.

Har de faktisk klart å gjennomføre det de sier de har gjort?

– Da jeg hørte om programmet første gang tenkte jeg: «Denne festen kan jeg ikke gå glipp av». Det blir humor, galskap og konkurranse hånd i hånd, med masse fine folk innom, fortsetter Nitsche.

«I fyr og flamme» byr på nye utfordringer hver uke hvor programleder Simon og to gjestedommere skal finne ut hvem som snakker sant, og hvem som bløffer.

Sesongen består av ti episoder. Formatet er opprinnelig fra Nederland, og er i England kjent som «Pants On Fire».

«I fyr og flamme» skal spilles inn denne våren og premieredato offentliggjøres senere.