Sacha Baron Cohen er den perfekte far

Skuespilleren Isla Fisher, som har den 16 måneder gamle datteren Olive med komikeren og skuespillerkollegaen Sacha Baron Cohen, sier at hennes mann elsker å tilbringe tiden sammen med deres datter.

– Sacha er vidunderlig, veldig omsorgsfull og veldig til stede. Han skårer ti av ti mulige poeng vil jeg si – og enda litt til! Han får allerede Olive til å hyle av latter, sier Fisher.

Paret, som har hatt følge siden 2002, planlegger å utvide familien sin, men skuespilleren innrømmer at deres fremtidige planer er usikre.

– Vil vil absolutt ha flere barn, men det er ingen stor plan som ligger på lur. Jeg er sikker på at det vil skje. Jeg vet ikke når vi kommer til å gifte oss. Alt jeg vet er at jeg har bestemt meg for ikke å gå med alvevinger. Da jeg var ni ville jeg gifte meg med det, og nå har jeg skjønt at det ikke er noe kult, sier hun til det britiske magasinet Closer.

I tillegg til å skryte av hans egenskaper som pappa, gir Isla også Sacha ros for å ha støttet henne i karrieren hennes og oppfordret henne til å prøve forskjellige roller.

– Jeg begynte å miste troen på meg selv og lurte på om jeg kunne få folk til å le. Men Sacha – som jeg synes er en av de morsomste mennene i verden, både foran kamera og ellers, sa: «Isla, du har det i deg, så vær trygg på deg selv og hent det fram.» Det var han som fikk meg til å være med i «Wedding Crashers», og resten er historie. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2