Rourkes skotrøbbel

Mickey Rourke laget litt av et oppstyr på Heathrow flyplass ved London da han skulle sjekke inn en koffert som veide rundt 34 kilo og var full av sko.

Den 56 år gamle skuespilleren fløy med første klasse fra London til New York og ble tvunget til å pakke om den fullstappede kofferten med fottøy siden den var 4 kilo tyngre enn den tillatte vekten.

– Det var virkelig sprøtt og helt uvanlig å se. 34 kilo med sko er en hel haug, særlig for en mann. Det er noe du kunne ha ventet fra Victoria Beckham, men ikke av en tøff kar som Mickey Rourke, sier en flyplassansatt til den britiske avisa Sunday Mirror.

Mickey, som vendte tilbake til USA etter å ha oppholdt seg i London i åtte dager, har tydeligvis blitt vant til det britiske klimaet.

– Det var iskaldt og han hadde ingen sokker på seg og bare et par med blå mokasiner med veldig lave hæler. Det viste seg at han hadde rundt 40 par med sko som var svært like de han hadde med seg i kofferten, sier kilden.

Under sitt opphold i Storbritannia, fikk han prisen for beste skuespiller under forrige ukes BAFTA-prisutdeling for sin comebackrolle i «The Wrestler». (©NTB)

Mer innhold fra TV 2