Rinna angrer plastikk-kirurgi

Såpestjernen Lisa Rinna vil ikke nekte for at hun har tatt hjelp fra plastikk-kirurger.

– Kinnene mine. Jeg fikk injisert hyaluronsyre i kinnene. Det var å gå for langt, altfor langt, sier Lisa Rinna (45) – kjent fra såpeserier som «Days of our Lives» og «Melrose Place». På privaten er hun gift med en annen TV-profil, Harry Hamlin. I intervjuet, gjort med websiden momlogic.com, sier hun videre:

– Jeg gjorde det fordi en venninne gjorde det. Jeg tenkte: Hvorfor ikke! Men så fikk jeg se et bilde av meg, og jeg tenkte bare: Å, Jesus! Det er ikke bra. Ikke bra i det hele tatt. Jeg ser ut som en freak.

Hun sier videre: – Når du forandrer ansiktet ditt, ser du jo ikke ut som deg selv mer. Og jeg som hadde sverget på å ikke gjøre noe med ansiktet mitt. Likevel gjorde jeg det.

– Jeg kan ikke lyve om det, det tar seg ikke ut når det er så tydelig. Jeg kan ikke skjule det, fortsetter hun.

Rinna, som innrømmer at hun sverger til Botox fordi «det ikke endrer ansiktets form», sier hun har kommet fram til at man ikke nødvendigvis trenger så mye plastikk kirurgi.

– Når du blir eldre tror du at du trenger disse injeksjonene, men egentlig gjør du ikke det. Det viktigste er å ta godt vare på huden. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2