SKAL SYNGE IGJEN: Rihannas siste innlegg får fansen til å koke. Foto: MIKE COPPOLA /AFP
SKAL SYNGE IGJEN: Rihannas siste innlegg får fansen til å koke. Foto: MIKE COPPOLA /AFP

Rihanna gjør comeback

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artisten har ikke gitt ut et album siden 2016. Siden det har fansen maset om ny musikk fra 34-åringen.

Nå tyder mye på at fansen kanskje får ønsket oppfylt.

Søndag kveld publiserte Rihanna et innlegg på Instagram hvor man ser den tattoverte hånden hennes holde en amerikansk fotball - med NFL-logoen.

Umiddelbart har folk kommentert at de tror Rihanna skal opptre under neste års Super Bowl-finale, som er en av de største plattformene en artist kan få med tanke på seertall.

NFL har også publisert det samme bildet med teksten: « Let’s Go», og bekrefter kort tid senere i en pressemelding at popstjernen er deres headliner.

Fans spør også i innlegget om dette betyr at det endelig er et nytt album på gang.

Artisten har de siste seks årene slått seg opp stort i sminkeindustrien med sitt merket Fenty, og fikk i år sitt første barn sammen med rapper A$AP ROCKY.

Hennes sminke og undertøyssatsning har fått flere fans til å ytre irritasjon og etterspørsler om et niende album. I 2020, under en direktesending på Instagram, skal Rihanna ha respondert.

– Hvis en av dere jævler spør meg om det albumet en gang til mens jeg prøver å redde verden, i motsetning til deres president, sa Rihanna ifølge Daily Mail.

I den samme perioden donerte hun 5 millioner dollar øremerket til koronahjelp.

Uavhengig om hun faktisk er aktuell med ny musikk eller ikke, vil fotball-finalen bli et musikalsk comeback for Rihanna som ikke har opptrådt på lenge.