TALKSHOW-GJESTER: Olivia Rodrigo sikret seg en selfie med Renate Reinsve etter TV-opptredenen. Foto: Reuters /HENRY NICHOLLS Instagram/@oliviarodrigo
TALKSHOW-GJESTER: Olivia Rodrigo sikret seg en selfie med Renate Reinsve etter TV-opptredenen. Foto: Reuters /HENRY NICHOLLS Instagram/@oliviarodrigo

Renate Reinsve hylles av Olivia Rodrigo

GOD KVELD NORGE (TV 2): En av de største artistene i verden akkurat nå hyller filmen «Verdens verste menneske», få dager før den kan vinne Oscar-priser.

Olivia Rodrigo (19) og Renate Reinsve (34) møttes da de begge var gjester i det amerikanske talkshowet «The Late Late Show with James Cordon», som ble sendt natt til onsdag norsk tid.

Der ble det naturligvis snakk om den kommende Oscar-utdelingen.

– Jeg er så spent. Jeg har aldri deltatt selvsagt, og dette er min første hovedrolle, sa Reinsve til Cordon.

Eksponert for over 22 millioner

Etter TV-innspillingen har Rodrigo, som for tiden er den 28 mest strømmede artisten på Spotify, delt ut lovord til den norske stjerna.

Til sine 22,6 millioner følgere på Instagram delte hun et bilde av de to sammen, med bildeteksten:

– Det var så kult å være der med Renate Reinsve også! Hennes film «Verdens verste menneske» er noe av det mest storslåtte jeg har sett på en stund 💓💓💓

Reinsve har svart popstjernen tilbake med fem hjerter.

Det var VG som omtalte saken først.

Holder antrekket mystisk

Den norske skuespilleren har skapt overskrifter i utlandet for antrekkene hun har hatt på diverse røde løpere, og er også tatt inn i varmen av det franske luksusmerket Louis Vuitton.

Talkshowverten var derfor nyskjerrig på hva Reinsve kommer til å gå med på utdelingen på søndag.

Reinsve var først nølende, men ga til slutt Cordon et hint, etter at han gjentatte ganger stilte spørsmålet: Hva er «viben på antrekket?

– Kul, «badass», «chic», svarte Reinsve.

Natt til mandag kan du følge Oscar-utdelingen direkte sammen med God kveld Norge på tv2.no