Rask romanse for Geri endte i frieri

Geri Halliwells nye, italienske flamme skal ha gått ned på kne og fridd – bare få uker etter at de møttes.

Styrtrike Fabrizio Politi møtte det single Spice Girls-medlemmet i desember på en nattklubb i Firenze. Og mandag offentliggjorde Geris management nyheten: «Vi er glade for å meddele at Geri Halliwell og Fabrizio Politi er forlovet».

I det siste har Geri Halliwell brukt hansker ute i offentligheten, skriver The Sun. Og det er kanskje ikke så rart: Fabrizio skal ha forært henne en forlovelsesring i løpet av julehøytiden, heter det i parets pressemelding.

Men bryllupet vil kanskje la vente på seg, for videre heter det at «det ikke er noen umiddelbare bryllupsplaner og at paret gleder seg over sin forlovelse».

Geri Halliwell har ikke helt hatt hellet med seg på herresiden, selv om hun har prøvd hardt – kanskje for hardt, ifølge avisen. Da hun var sammen med Chris Evans, ommøblerte hun i huset hans etter tre dater. Deretter hadde hun et kortvarig forhold til Robbie Williams sommeren 2000. Fem år senere fikk hun barn med Robbies kamerat Sacha Gervasi – som hun sa takk og farvel til før Bluebell Madonna kom til verden.

I fjor fant hun kjærligheten i bakgrunnsdanseren Ivan Velez på Spice Girls-gjenforeningsturneen. Da det tok slutt, sto en romanse med nattklubbeieren Nick House for tur, før hun nå altså er forlovet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2