Raser mot lat eks

Anne Heche la ikke fingrene imellom når hun fortalte David Letterman sin mening om eksmannen Coley Laffoon.

– Kan du si «latsabb» på TV? spurte Heche på onsdagens «Late Show», før hun tilsynelatende angret seg og sa «nei, nei, det er fryktelig». Seks måneder etter at det tidligere ekteparet, som sammen har sønnen Homer (7), kom til enighet om skilsmisseoppgjøret er temperaturen fortsatt høy.

Heche, som betaler underholdsbidrag til Laffoon, sa dette om hva ektemannen har som levebrød: – Han går ut til postkassen, åpner det lille postkasselokket og sier «Å, jeg fikk en sjekk fra Anne! Å, jeg fikk en sjekk fra Anne! Hurra!».

Det var Laffoon som ba om skilsmisse i februar 2007. Selv om Anne Heche (40) – i sin tid kjæreste med Ellen DeGeneres – har funnet kjærligheten på ny og tidligere i år fikk sønnen Atlas med skuespilleren James Tupper, later det til at de to eksene ikke helt ferdig med hverandre. Til Letterman sa hun:

– Han vil at jeg skal komme og se på ham løpe rundt i de små, hvite shortsene sine mens han spiller fotball. Ærlig talt, jeg vil ikke komme på trening og se deg løpe rundt og late som du kan spille fotball. Jeg skilte meg fra deg! Jeg vil ikke omgås deg på torsdager, lørdager og kanskje på søndag også.

Nå er Heches råd som følger til alle forelskede par: – Ikke gift dere. Å være evig forlovet er en vidunderlig romantisk ting å gjøre. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2