Prinsesse Eugenie forsøkt ranet

Barnebarnet til den britiske dronningen, prinsesse Eugenie (19), ble forsøkt ranet da hun sammen med venninner var på ferie i Kambodsja.

Ranerne trodde de tre jentene var vanlige backpackere, og forsøkte å stikke av med den ene av venninnenes håndveske – men fikk seg en solid overraskelse da prinsessens to livvakter kastet seg over dem.

Eugenie og venninnene spaserte på kveldstid i Phnom Penh da ranergjengen slo til. Dermed følte livvaktene at de måtte gripe inn, noe som kilder ved Buckingham Palace bekrefter til The Sun.

Dette skal være første gang på ti år at livvaktene har måttet gripe inn mot en direkte trussel mot en kongelig. Nå mener tabloidavisen at hendelsen vil føre til ny diskusjon rundt prinsessens dårlige timede friår, som hun bruker til å reise jorden rundt.

Hittil har Eugenie, som er datter av prins Andrew og Fergie, besøkt India, Sør-Amerika, Australia, Sør-Afrika, Thailand og nå altså Kambodsja. Selv om hun betaler selve reisen selv, er det britiske skattebetalere som punger ut for sikkerheten rundt henne – som kommer på bortimot en million kroner. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2