Phoenix konfronterte publikummer

Joaquin Phoenix tok steget ut blant publikum da han nylig hadde en av sine famøse hip hop-opptredener.

Phoenix har erklært sin avgang fra filmyrket, blant annet hos David Letterman i en TV-scene som har gått sin seiersgang på You Tube fordi det viser en totalt uinteressert og fjern Phoenix – med helskjegg, bak mørke solbriller.

Phoenix vil nå angivelig satse helt og fullt på en karriere som hip hoper, og svigerbroren hans, Casey Affleck, lager en dokumentar om transformasjonen. Mange tror det hele bare er et kunstprosjekt, satt i scene for å kommentere medievirkeligheten. Siste nytt i sagaen om Phoenix er uansett at han hoppet ned fra scenen på klubben LIV på Miami Beach tirsdag – og konfronterte en publikummer som ertet ham. Vakter kom til og fikk med seg Phoenix bak scenen.

Det er uvisst hvor vidt konfrontasjonen var ekte eller noe som ble iscenesatt til ære for Afflecks kamera, skriver Yahoo.

Det var i oktober nyheten om Phoenix’ sceneskift kom ut. I januar debuterte han som hip hop-artist på en Las Vegas nattklubb, og neste måned troppet han opp på David Letterman sitt TV-show. Skuespiller Ben Stiller gjorde en uforglemmelig parodi på «den nye Phoenix» under årets Oscar-show. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2