På sporet av Olivias forsvunne kjæreste

En privatdetektiv skal ha funnet nye spor etter den savnede kjæresten til Olivia Newton-John – som forsvant på en fisketur i 2005. Han skal leve i beste velgående.

Det er NBC-kanalens program «Dateline» som har engasjert seg i forsvinningsnummeret, og leid inn en etterforsker for å finne spor etter Patrick McDermott som er antatt druknet etter forsvinningen.

Nå hevder TV-detektiven Philip Klein at McDermott stakk fordi han skyldte penger, og at han iscenesatte forsvinningsnummeret sitt selv. McDermotts sønn innkasserte senere en livsforsikringsutbetaling på 100.000 dollar, skriver magasinet People.

Senere skal Patrick McDermott ha blitt observert nærmere 20 ganger langs kysten av Mexico og Sør-Amerika, opplyste etterforsker Klein til «Dateline» denne uken. Klein var rett i hælene på ham i Mexico, med hjelp fra immigrasjonsmyndighetene i landet og sa i programmet:

– Han kommer til å gjøre en feil. Alle gjør feil. Han kommer til å gjøre noe, og jeg vil være rett i hælene på ham.

Olivia Newton-John var knust da kjæresten forsvant, selv om de noen uker før forsvinningsnummeret hadde brutt med hverandre og hun selv aldri meldte ham savnet. I fjor sommer giftet hun seg med forretningsmannen John Easterling. Men ifølge privatdetektiven logger hun seg likevel jevnlig inn på hans nettsted for å oppdateres om McDermotts bevegelser. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2