Nektes Amy Winehouse USA-visum?

Amy Winehouse blir angivelig ikke å se på den prestisjefylte Coachella-festivalen – fordi hun ikke får innreisevisum.

Winehouse skulle dukke opp som headliner på festivalen i California i april, side om side med The Killers og Paul McCartney.

Nå sier en talsmann for den trøblete sangstjernen ifølge flere britiske tabloider at «hun ikke vil dukke opp på Coachella i år i lys av de nåværende juridiske forholdene».

Årsaken er ifølge avisen at hun i forrige uke ble tiltalt for legemsfornærmelse. Winehouse – som brukte knyttneven i ansiktet på en fan som fotograferte henne på et veldedighetsball i september i fjor – meldte seg selv frivillig på en politistasjon i helgen, og er ute mot kausjon. Hun må møte i retten 17. mars, ifølge AFP.

Det er ikke første gangen at Amy sliter med å krysse USA-grensen: I februar i fjor måtte hun fjernopptre på Grammy-showet på satellittoverføring fra London, fordi hun ble nektet innreise på grunn av at hun ble arrestert i Norge for narkotikabesittelse.

Ikke får hun gjort så mye når hun sitter hjemme i London heller: Ifølge Daily Mirror har hun skrivesperre.

– Jeg vet ikke når jeg vil ha noe klart. Jeg føler meg ikke kreativ, sukket hun til avisen før helgen, og sier hun prøver å lese mye poesi for å hente inspirasjon. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2