Miss Universe hygget seg på Guantanamo

«Et avslappende, rolig, vakkert sted» – det er inntrykket regjerende Miss Universe fikk av beryktede Guantánamo Bay på Cuba.

Årets Miss, Dayana Mendoza fra Venezuela, ble nemlig invitert på besøk til marinebasen der USA holder 240 fanger under forhold som har vært fordømt verden rundt.

Men 22 år gamle Dayana hygget seg riktig godt, ifølge hennes egen blogg på Miss Universe-hjemmesiden datert 27. mars, skriver Reuters og siterer hennes egne ord: – Det var maaaasse moro!

Missen fikk nemlig være med på kjøretur rundt leiren, besøkte en bar og dro ned på stranden som hun kaller «ubeskrivelig». Videre fikk hun og Miss USA, Crystle Stewart, som også var med på turen, en festlig demonstrasjon av militærhundene. Også sightseeing blant fangene sto på programmet.

– Vi besøkte leiren, og så fengselet, der de dusjer, hvordan de slapper av med filmer, kunstklasser, bøker. Det var svært interessant, skriver Mendoza, og konstaterer at det var så fredelig der at hun «ikke ønsket å dra», og at «alle gutta fra forsvaret var fantastiske mot oss». (©NTB)

Mer innhold fra TV 2