Michael Caines dødsfrykt

Sir Michael Caine frykter at han vil dø før det blir laget en ny «Batman»-film.

Den 76 år gamle skuespilleren, som skrev under en kontrakt for å spille butleren Alfred i tre filmer i filmrekken, tror ikke det vil bli laget en oppfølger til «The Dark Knight»i nærmeste fremtid fordi regissøren Christopher Nolan er så opptatt. Men han håper å være i live for å gjenta rollen sin en tredje gang.

– Christopher lager en film som heter «Inception» med Leonardo DiCaprio, så jeg tror nok en «Batman»-film er ganske langt unna. Men jeg tror nok det blir en tredje. Det blir nok «The Riddler». Jeg skrev kontrakt på tre «Batman»-filmer, så om de lager en til, vil jeg trolig spille butleren. Jeg håper jeg fortsatt er i live, sier Caine.

Til tross for hans iver etter å være med i enda en «Batman»-film, så innrømmer Caine at han vurderer å trekke seg tilbake hvis han ikke blir tilbudt noen interessante nye prosjekter.

– Jeg har ikke noen ny film. Jeg ser heller ikke etter en. Noen vil kanskje gi meg et manus og jeg får jobbe igjen. Men det vil ikke bli noen stor annonsering eller trompetfanfarer, legger han til på nettstedet Collider.

– Jeg vil ikke gjøre hva som helst. Jeg holder meg hjemme og gjør det jeg gjør der som er å lage mat, stelle i hagen og skrive og reise. Du vet jo ikke når tiden din er inne, for å si det sånn, sier Caine. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2