Med disse rettene blir huden din sunn og vakker
Bra godt (TV 2): Du blir hva du spiser. Spiser du sunt, får du også en sunn hud.

Laks med mango- og avokadosalat
Lakseloin trenger 2-3 minutter på hver side i stekepannen og kan gjerne stekes samtidig til liten og stor.
Dette er en middag alle kan glede seg til!
- Lakseloin (liten pakke)
- Råris/fullkornsris
Mango- og avokadosalat:
- 2 mango i terninger
- 1 avokado i ternnger
- 1 rødløk , i tynne skiver
- 1 øko spisspaprika, i terninger
- ½-1 rød chilli, finhakket (megde etter smak)
- 1 neve frisk koriander, grovhakket
- ½ sitron, saften av
- 2 ss ekstra virgin olivenolje
- 1 ss soyasaus
- 1 ts kaldslynget honning
- havsalt og sort kvernet pepper etter smak
Kok risen. Del opp alt av salatingredienser og bland i en skål. Bland dressingen og rør denne inn i salaten. La smakene utvikle seg i salaten mens du steker laks i 1 ss smør i en stekepanne.
Server så mango-og avokadosalaten til laks med ris som tilbehør.
Sitrussalat
6 porsjoner:
- 1 appelsin
- 1 pomelo (kan byttes til ytterligere 1 appelsin)
- 1 rosa grapefrukt
- 2 kiwi
- 1 toppet ss kaldslynget honning
- saften av 1 lime
- kjernene av ½ granateple
- en håndfull friske korianderblader til pynt
- gresk yoghurt (Synnøve Finden)

Slik gjør du:
Skrell appelsin, pomelo og grapefrukt og skjær dem i fileter.
Skrell kiwi og skjær i halvmåner
Pisk sammen honning og limesaft i en stor keramikk/glassskål. Ha appelsin, pomelo, grapefrukt og kiwi i skålen og bland godt.
Rull granateplet mot et hardt underlag så frøene løsner lettere når du skal rense frukten. Del så skallet i to (ikke tvers igjennom). Fyll en bolle med kaldt vann. Ha granateplet under vann og rens ut frøene, så slipper du at det spruter fruktsaft.
Fordel fruktsalaten i skåler, ha en stor spiseskje gresk yoghurt på og dryss granateplekjerner og frisk koriander over.