
Etter ti dager uten plast, så gulrøttene slik ut
MATKONTROLLEN (TV 2): Er det egentlig miljøvennlig å droppe plastinnpakningen på grønnsakene?
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
De siste årene har det blitt større fokus på å redusere plastforbruket i Norge og verden over, med hensyn til miljøet.I noen tilfeller kan det derimot se ut som plasten er mer miljøvennlig enn skadelig, blant annet når det gjelder innpakning av grønnsaker og frukt.- Plasten tar vare på holdbarheten, og det er tre årsaker til at vi plastpakker dem, forklarer kommunikasjonssjef i Matvett, Anne Marie Schrøder.- Det ene er for å hindre uttørking, det andre for å hindre lyspåv
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert