Martin Ødegaard og Helene Spilling setter fyr på romanserykter

GOD KVELD NORGE (TV 2): Arsenal-kapteinen ble mandag kåret til Londons beste fotballspiller. Det feiret han tilsynelatende med proffdanseren.

SAMMEN I LONDON: Aresenal-kaptein Martin Ødegaard og proffdanser Helene Spilling avbildet 13. mars. Foto: James Veysey/Shutterstock for London Football Awards
SAMMEN I LONDON: Aresenal-kaptein Martin Ødegaard og proffdanser Helene Spilling avbildet 13. mars. Foto: James Veysey/Shutterstock for London Football Awards

Drammenseren Martin Ødegaard (24) og Helene Spilling (26) fra Gjerdrum var mandag kveld sammen i London.

Proffdanseren var altså tilstede da Ødegaard ble kåret til storbyens beste fotballspiller under London Football Awards. Nominert til samme pris var blant andre Englands landslagskaptein, Harry Kane.

24-åringen takket alle som hadde stemt ham fram som vinner under sin takketale.

– Vi har mange verdige vinnere på laget, så jeg vil dele denne med laget.

Ødegaard, som er kaptein for Arsenal, har scoret ti mål og har seks målgivende pasninger i Premier League denne sesongen. Sky Sports ekspert Jamie Redknapp mener at Ødegaard for tiden er den beste midtbanespilleren i Premier League.

Det er ukjent hvorfor «Skal vi danse»-profilen var tilstede under prisutdelingen.

På den anonyme appen Jodel har flere fått med seg det ferske bildet av duoen, og spekulerer i om de to kan ha funnet tonen. Også på Twitter renner det inn med reaksjoner.

God kveld Norge har forsøkt å få en kommentar fra Helene Spilling, og Martin Ødegaard via hans agent Bjørn Tore Kvarme, foreløpig uten hell.

Spilling har vunnet 23 NM-medaljer i dans, og kom i år på en femteplass i NRK-programmet «Mesternes mester».

Proffdanseren, som vant Skal vi danse i 2021 med Simon Nitsche, har en rekke ganger adressert romanserykter med ulike dansepartnere.

Senest i fjor da hun danset med Aleksander Hetland. De to endte på en tredjeplass i konkurransen.

– Jeg tror jeg på en måte bare har innsett at sånt skjer. Det har blitt en del av hva jeg er og hva jeg har å tilby til folk. De har veldig lyst til at jeg skal få meg kjæreste, tror jeg, sier hun lattermild, og legger til:

– Men jeg tenker at folk må begynne å bli veldig lei av å se sånne «headlines» med meg med bare: «Helene om romanseryktene».

God kveld Norge tok en prat med Ødegaard i fjor om privatlivet: