SKAL OPPTRE SAMMEN: Prinsesse Märtha Louise og sjaman-kjæresten Durek Verrett skal ha flere opptredener sammen i Danmark og Norge i mai. Foto: Instagram/@shamandurek
SKAL OPPTRE SAMMEN: Prinsesse Märtha Louise og sjaman-kjæresten Durek Verrett skal ha flere opptredener sammen i Danmark og Norge i mai. Foto: Instagram/@shamandurek

Märthas sjaman-kjæreste sier han kan snu atomer

I et videoopptak sier prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, sjamanen Durek Verrett, at han kan snu atomer og bokstavelig talt redusere alder.

– Sjamanisme handler om fysiologi, kinesiologi, antropologi og sosiologi. Nå vi stater, da starter vi som veldig unge. Jeg ble valgt da jeg var fem år gammel, sier sjamanen i intervjuet som VG har funnet fram.

– Det som skjer i sjamanisme, er at vi faktisk har evnen som gir oss tilgang til atomene. Vi kan rotere kjernen i atomene, i tillegg til elektronene i atomene, som bokstavelig talt reduserer alder. Det er virkelig kraftige saker, sier han i intervjuet med amerikanske Focus TV Network som streamer talkshowene sine.

Søndag ble det kjent at prinsesse Märtha Louise er kjæreste med sjamanen Durek Verrett, som heter Derek Verrett. Det er tre år siden det ble kjent at prinsessen og Ari Behn skulle skilles.

Prinsessens amerikanske kjæreste bor og jobber i Los Angeles. Han er markedsført som kjendisenes sjaman, og nå skal han ha en rekke forestillinger og offentlige workshops sammen med Märtha Louise i København (19. mai), Stavanger (20. mai), Tromsø (21. mai), Oslo (22. mai) og Fredrikstad (23. mai).

Sjamanen Durek og aktiviteten hans er omstridt. Blant annet har opptredenen i Stavanger som skal være i St. Petri-kirken, skapt reaksjoner for at kirken åpner for nyreligiøsitet i kirken.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2