Slottet er misfornøyd – glemte å skjule adresse:

Marius Borg Høiby (19) med Finn.no-blemme

Marius Borg Høiby (19) har lagt ut flere luksusgjenstander for salg på Finn.no – med Slottet som adresse.

TRILLEKOFFERT: Marius Borg Høiby har lagt ut annonse på en Louis Vuitton trillkoffert og andre gjenstander på Finn.no. Foto: Faksimile/Lise Åserud/Scanpix.
TRILLEKOFFERT: Marius Borg Høiby har lagt ut annonse på en Louis Vuitton trillkoffert og andre gjenstander på Finn.no. Foto: Faksimile/Lise Åserud/Scanpix.

Kronprinsesse Mette Marits (43) sønn Marius Borg Høiby (19) selger eiendeler på Finn.no. Det var Se og Hør som først omtalte saken.

Trillekoffert

Det dyreste han selger er en Louis Vuitton trillekoffert.

«Selger en nesten ubrukt weekend bag fra Louis Vuitton. Den gikk ut av produksjon for tre år siden og har derfor en økt verdi», heter det i annonsen.

I tillegg til trillebagen selger Marius blant annet en klokke fra merket Nixon (1000 kroner).

– Dette er helt vanlige annonser for ting Marius Borg Høiby ikke lenger bruker. Da er det fint at andre kan få glede av dem, sier informasjonssjef Marianne Hagen ved Slottet.

Fullt navn og adresse

Under fullt navn og Slottet som adresse - selger Marius ut sine eiendeler.

– Marius Borg Høiby var ikke klar over at han måtte aktivt skjule adressen, det er han nå, sier Marianne Hagen til TV 2.

Slottsplassen 1

Det at han bruker Slottsplassen 1 som adresse er helt korrekt, da all post havner der før den kommer til Skaugum, det bekrefter Slottet.

– Marius Borg Høiby har slottet som adresse. All post til kongeparet og kronprinsfamiilien mottas på Slottet til gjennomlysning, avslutter Marianne Hagen til TV 2.

Mer innhold fra TV 2