Lover fansen å holde sammen

Jonas Brothers lover å holde sammen – selv om lillebror Nick starter eget band og storebror Kevin gifter seg.

Ryktene om brudd fløy nemlig i en slik grad, at de tre Jonas-brødrene valgte å skrive et åpent brev til fansen med forsikringer om at frykten deres var grunnløs.

– Vi har sagt fra starten av vår karriere som Jonas Brothers at alt vi gjør utenom badet er et sideprosjekt, fordi du ikke kan bryte båndet mellom brødre, skriver Nick (17) om sitt nye bandprosjekt Nick Jonas & the Administration.

Den yngste Jonas’en sier at storebrødrene er hans sterkeste støttespillere, og ringte ham hver dag i studio for å spørre hvordan det gikk. Joe (20) og Kevin (21) skriver i en felles meddelelse at de er stolte av ham, og at de «vet at vi vil lage musikk sammen resten av livet».

– En tredelt streng brytes ikke så lett, og en ting er sikkert... denne tredelte strengen er sterkere nå enn den noensinne har vært. Dere er virkelig de beste fansene i verden, og vi elsker dere av hele vårt hjerte, het det videre i brevet til fansen.

Jonas Brothers er for tiden ute på verdensturné. De har tre konserter igjen på den søramerikanske delen, før de 3. november begynner på europadelen i Milano. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2