Lourdes fikk møte søsteren

Madonna er på plass i Malawi for å adoptere et barn, og i helgen fikk hennes biologiske datter Lourdes møte sin nye lillesøster.

Madonna tok med hele familien til det afrikanske landet, og i helgen gikk hun hånd i hånd med sin 12-årige datter i en landsby. Kort tid senere møtte de alle sammen fire år gamle Mercy James, som Madonna håper å adoptere.

I 2006 adoptere popstjernen lille David Banda fra Malawi. Adopsjonen møtte sterk kritikk, siden malawisk lov egentlig forbyr adopsjoner til utlendinger. Nå skal Madonna kjempe i retten for å få nok et unntak fra loven.

Men også nå møter hun sterk motstand. Lille Mercys bestemor omtaler det hele som «tyveri» og menneskerettighetsgrupper kommer med hard kritikk.

Ifølge The Sun håper Madonna på hjelp fra noen av landets framtredende politikere, som hun allerede skal ha kommet i kontakt med. Popstjernen passes godt på i landet, og politiet sperret veiene rundt flyplassen da hun landet.

På turen til Malawi har hun også tatt seg tid til å møte Yohane Banda, faren til David Banda. Det er første gang Madonna møter ham, og Yohane møtte igjen sønnen – for første gang på tre år. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2