Lily Allen ut mot Beckhams

Det britiske popfenomenet Lily Allen er ikke kjent for å legge bånd på seg. Nå er det herr og fru Beckham det går verst utover.

Lily Allen har tatt bladet for munnen og sier sin hjertens mening om stjerneparet Victoria og David Beckham til det franske fotballmagasinet SoFoot, melder The Sun. Og det virker ikke som ekteparet Beckham står først i køen til å få julekort fra Allen i år, skriver avisen, og siterer popsangeren:

– Beckhams er til å bli kvalm av. Alle vet at Victoria er et monster, mener hun. Og tordner mot den britiske fotballstanden:

– Det er latterlig, jeg hater det. Folk som interesserer seg for fotball skal ikke sprade rundt og vise seg fram, men spille fotball. Men de er for dumme til å forstå det, særlig de engelske. De trekkes mot altfor dyr alkohol og billig sex.

Men favorittlaget hennes, Fulham FC, får hun ikke fullrost: – Fulham spiller fotball som jeg spiller musikk – på lidenskapelig vis. Ikke for å bli kjent, få sex, penger, Ferrari eller fri adgang til nattklubber.

Også Girls Aloud-sangeren og «fotballkona» Cheryl Cole får passet sitt påskrevet: – Hun er ei hurpe. Hun representerer alt jeg hater. Hun er dum, overfladisk og stygg – både inni og utenpå, sier den ikke nådige Lily Allen til SoFoot. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2