Lily Allen stiller uforberedt

Lily Allen planlegger aldri hva hun skal ha på seg på scenen.

Sangeren venter i siste sekund før hun skal opptre, fordi hun vil at antrekket hun har på seg skal passe til publikum.

– Jeg planlegger aldri hva jeg skal ha på meg, helt inntil de siste fem minuttene før jeg skal ut på scenen. Det handler helt om hva jeg liker å ha på meg i øyeblikket. Derfor kan jeg ikke planlegge det – jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å føle meg.

– Jeg må dra til en konsert en time og 45 minutter før den begynner fordi jeg vil gå inn, sette på noe musikk og stelle håret mitt. Jeg gjør det selv, sminker meg selv også. Så velger jeg klær, varmer opp stemmen, går opp og kikker ut gjennom sceneteppet. Så får jeg en følelse av hvor jeg er og hva slags folk jeg skal opptre for.

Den 24 år gamle stjernen synes det er masete når folk er mer interessert i klærne hun går med, enn musikken – særlig fordi mannlige musikere sjelden blir spurt om hva de har på seg.

– Folk ville aldri en gang ha tenkt på å spørre Noel eller Liam Gallagher hva de har på seg før de går ut på scenen. Men fordi du er jente, tror folk at du vil se vakker ut på en spesiell måte. Jeg liker å ha på meg forskjellige ting – men jeg må føle meg komfortabel i det jeg har på meg før jeg går ut på scenen, sier hun til det britiske magasinet Elle. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2