Lily Allen bruker sex i lanseringen

Det blir hvisket om hvor frekk og desperat Lily Allen er blitt den siste tiden. Med hennes siste publisitetsstunt så kan man tilgis for å ha trodd på kritikerne.

Lilly satte en støkk i fansen på en fest der hun lanserte platen sin i New York på tirsdag og ropte ukvemsord fra scenen og snakket privat om oralsex.

Briten lanserte sin nye utgivelse, «It’s Not Me, It’s You», i Bowery Ballroom som del av MySpace.com sin Secret Show-serie, melder musikkbladet Rolling Stone.

Mellom hvitvinsslurkene sparket Allen i gang konserten med å gjøre narr av publikum, og sa: « Dere har lastet dette ned ulovlig, dere drittsekker!» før hun sang sin anti-George W. Bush-sang «Fuck You» og oppfordret publikum til å synge med på koret: «Fuck you, fuck you very, very much».

Allen fremførte også en ny sang, «Not Fair», som gjør narr av hennes tidligere kjæreste som ikke kunne tilfredsstille henne etter at hun utførte oralsex med ham.

Hun brukte også tiden på scenen til å gjøre narr av diskjockeyen og produsenten Mark Ronson, som sto bak hennes debutalbum, for ikke å være med på hennes MySpace-konsert.

– Mark skulle fanken meg ha vært her i kveld, men han gjør opptak med et eller annet band i Brooklyn. Han har ikke tid til meg om dagen, sa hun til publikum. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2