Liam Gallagher fortsatt sint

Liam Gallagher sier at han alltid vil være «opptatt» hvis broren Noel ringer til ham.

Vokalisten er fortsatt rasende på sin bror etter at han forlot Oasis i august og hevder at om Noel forsøker å spørre ham om en gjenforening så vil han overhøre hans bønner.

– Jeg er sikker på at Noel tenker: «Jeg skal prøve meg på en solokarriere og om det ikke går som planlagt, så ringer jeg til lillebror fordi han er desperat og gjør hva som helst for Oasis.»

– Vel, jeg kan si så pass: «Han må jaggu meg være klar for noe helt annet. Om han tror han kan ringe meg opp når som helst i det pokkers livet sitt, så er jeg opptatt. Jeg vil alltid ha noe å drive med når han ringer meg.»

Liam har også sverget at han aldri noen gang vil fremføre noen av Noels Oasis-sanger, som inkluderer det meste av bandets klassikere som «Don’t Look Back In Anger», «Wonderwall» og Live Forever”.

Liam sier han kan komme til å gi ut det nye albumet han for tiden arbeider med sammen med Gem Archer og Andy Bell under navnet Oasis.

– Det blir selvfølgelig annerledes uten Noel og Noels fans vil fnyse av det, men om de ikke liker musikken, så behøver de søren heller ikke kjøpe plata. Ikke kom til konserten for dere kommer ikke til å få høre «Don’t Look Back in Anger». Vi kommer ikke til å spille noen av Noels sanger, sier han til avisa London Evening Standard. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2