Legene forlater Grey’s Anatomy

Sykehuset i Seattle mister enda en doktor – iallfall midlertidig. Nå er det Katherine Heigl som tar en pause fra «Grey’s Anatomy».

Hun skal spille inn den romantiske komedien «Life as We Know It» fra nå og til uti november, og vil ifølge Entertainment Weekly være borte i fem episoder.

Også kollega Ellen Pompeo vil forsvinne fra sykehuset en tid: Hun nedkommer med sitt første barn i oktober, og forventes å ta barselpermisjon en stund fremover.

Ifølge People vil denne overlappingen «tas hånd om». Produsentene bak «Grey’s Anatomy» påpeker at de har et ensemble på 13 skuespillere, og at det vil gå seg til – til tross for at det er to av de mest populære «legene» som blir borte en tid. Det fremholdes at TV-serien vil gi forklaringer på hvorfor to av legene er borte, uten at man vil røpe hvordan.

I sommer ble det kjent at T.R. Knight, som spiller Dr. George O’Malley, akter å forlate «Grey’s Anatomy» – og det for godt. People siterer en kilde på at han ikke er komfortabel med kjendisstatusen som serien har gitt ham, og at han dessuten føler at hans rolleskikkelse ikke får gode nok plott å spille ut.

Nå kommer tre nye rolleskikkelser inn i serien, som skal spilles av Nora Zehetner (fra «Heroes» og «Everwood»), Robert Baker og Jesse Williams. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2