Lady Gaga sliter med ensomhet

Den fargerike «Poker Face»-stjernen Lady Gaga avslører at hun lider av kronisk nedstemthet.

Det går veien for den amerikanske artisten Lady Gaga som opplever stor suksess på scenen og som plateartist. Men privat er det visst nok ikke like rosenrødt.

Artisten er blant de ti personlighetene som TV-profilen Barbara Walters har intervjuet for innslaget «The 10 Most Fascinating People of 2009». Programmet sendes 9. desember i regi av TV-nettverket ABC og det er i forbindelse med dette programmet at Gaga har lettet på sløret.

Ifølge blant annet IMDb sier artisten at hun lider av kronisk nedstemthet og at hun føler seg ensom når hun er på turné. Hun sier:

– Aller mørkest var det i Australia i mai. Jeg var overveldende trist, og jeg visste ikke hvorfor – jeg hadde jo alle disse tingene som jeg burde være lykkelig over. Jeg husker jeg så maskaraen flyte i strie strømmer nedover kinnene, og jeg tenkte: «Det er OK å være trist». Jeg har lært meg å elske min tristhet.

Og aldri så vondt at det ikke er godt for noe. De mørke stundene er bra for kreativiteten, avslører hun. – Jeg fikk studiotid og spilte i timevis og jeg skrev det som kommer til å bli det største albumet i løpet av karrieren min, samt en vakker sang om faren min. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2