Kristofferson reagerer på Hawke-historie

Skuespilleren Ethan Hawkes hyllest til Kris Kristofferson i den nye utgaven av det amerikanske musikkbladet Rolling Stone er igjen blitt utsatt for kritikk – av Kristofferson selv.

Hawke har allerede hisset på seg Toby Keith ved å antyde at han og Kristofferson nesten begynte å slåss under en krangel bak scenen under en konsert til ære for Willie Nelson i 2003.

Nå stiller Kristofferson selv spørsmålstegn ved artikkelen, og sier at han ikke har noen erindring av at det skal ha vært noe uoppgjort mellom ham og Keith. Selv om Kristofferson takker Hawke for hans «sjenerøse og respektfulle historie om meg», så antyder han at ikke alt Hawke skriver er sant.

– Jeg kan ikke huske at jeg snakket så hardt til noen på Willies fødselsdagsfest – og i hvert fall ikke Toby Keith... som jeg ikke har annet enn beundring og respekt for. Og uansett hva collegekameraten sa til Hawke, så var jeg ikke leder for noen klasse i college eller med i en diskusjonsgruppe, skriveklubb eller spilte baseball. Jeg hatet politikk og stilte ikke opp til noen valg, skriver Kristofferson i et brev til avisa The Tennessean.

Redaktørene i Rolling Stone går fortsatt god for artikkelen og Hawkes reportasje. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2