SESONG TRE: Den tredje sesongen av Kompani Lauritzen har premiere lørdag 26. februar. Foto: Matti Bernitz/TV 2
SESONG TRE: Den tredje sesongen av Kompani Lauritzen har premiere lørdag 26. februar. Foto: Matti Bernitz/TV 2

Derfor blir det dempet «Kompani Lauritzen»-premierefest

Den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen» har premiere førstkommende lørdag. Kveldens premierefest blir derimot en dempet tilstelning.

Den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen» har premiere førstkommende lørdag, 26. februar.

I dag, torsdag, skulle det derimot vært premierefest med de nye rekruttene. På grunn av omstendighetene i Ukraina blir det en dempet tilstelning uten presse til stede.

– Vi avholder premierevisning for deltakere og produksjon i kveld som planlagt. Med tanke på situasjonen, med krigshandlingene i Ukraina, føler vi at det blir feil med stor fest og rød løper akkurat i dag, sier programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen.

TV 2 får også opplyst at justisminister og Kompani Lauritzen-deltaker Emilie Enger Mehl (28) ikke deltar på premierevisningen.

Det populære reality-programmet ble spilt inn fjor høst på Setnesmoen leir i Åndalsnes. Da TV 2 snakket med oberst Dag Otto Lauritzen (65) og major Kristian Ødegård (47) før innspillingen startet, var de spente på årets kjendis-gjeng.

– De har så vidt fått smaken på militærlivet, og vi tror det nå har gått opp for dem hva de har blitt med på, fortalte de over telefon.

Kompani Lauritzen har blitt spesielt kjent for sine ville utfordringer, deltakerne blir kastet ut i. Lauritzen og Ødegård lover at kjendisene også denne sesongen skal få bryne seg på nye utfordringer.

– Vi har fått en bredere erfaring. Nå vet vi litt mer hvordan vi skal takle det og hva vi kan gjøre med deltakerne, forklarte Ødegård.

Kompani Lauritzen har premiere lørdag 26. februar klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.