Knightley slått av voldelig kjæreste i film

Den engelske skuespilleren Keira Knightley (25) blir banket opp av voldelig kjæreste i en hardtslående kampanjefilm som ble lansert torsdag. Den retter søkelyset mot vold i hjemmet i Storbritannia.

I den to minutter lange filmen kommer skuespilleren hjem etter en dags filming og blir konfrontert og angrepet av en voldelig partner, som slår henne i bakken før han begynner å sparke henne gjentatte ganger.

Filmen slutter med meldingen: «Er det ikke på tide at noen sier »Stopp!”?

Det er regissøren bak Knightley-filmen «Om forlatelse», Joe Wright, som har laget kampanjefilmen for organisasjonen Women’s Aid, som kjemper mot vold mot kvinner og barn i hjemmet.

– Grunnen til at jeg ville være med i denne kampanjen for Women’s Aid er at selv om vold i hjemmet eksisterer i alle deler av samfunnet, så hører vi sjelden om det. Vi tror kanskje ikke vi kjenner noen som har opplevd hjemmevold, men det betyr ikke at det ikke skjer. Uten de tjenestene Women’s Aid kan tilby, ville langt flere kvinner stå i fare for å bli drept. Men uten donasjoner vil kanskje ikke organisasjonen bestå på denne tiden neste år, sier hun ifølge nettstedet BreakingNews.ie.

Ifølge Women’s Aid, blir to kvinner drept hver uke av sin nåværende eller tidligere partner. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2