Kjøper Mariah Carey USAs dyreste hjem?

Mariah Carey har tidligere opplyst at hun vil flytte fra New York til California. Nå melder en rekke publikasjoner at hun kanskje velger å kjøpe USAs dyreste hjem – til den svimlende sum av nær 790 millioner kroner.

Hun skal angivelig ha lagt inn et bud på herskapshuset Fleur de Lys i Beverly Hills, et praktbygg som minner om et fransk slott.

Det ble opprinnelig bygget av Texas-milliardæren David Saperstein, og har 15 soverom, festsal, takmalerier så vel som vegger av marmor og gyllenlær, en kino med 50 plasser, tjeneravdeling med plass til 10, garasje som rommer ni biler og en privat joggeløype, så vel som et eget hus for svømmebassenget med massasjerom og studio, ifølge Real Estate Journal.

Huset har ifølge Homesoftherich.net ligget ute på markedet en tid, uten at noen har slått til. En kinesisk forretningsmann tilbød nylig 80 millioner dollar for herligheten, uten å få tilslag. Det er ukjent hva Mariah Careys angivelige bud skal være på.

Mariah Carey er rangert blant de 20 rikeste kvinnene i underholdningsverdenen, og eier fra før av en tre etasjers penthouseleilighet i New York og et herskapshus på Bahamas. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2